تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

سخنگوی وزارت بهداشت: دارو گران نخواهد شد

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد که به جز تغییرات دوره‌ای هر سال، در سال جاری تغییری در قیمت داروها نخواهیم داشت.

کد خبر: ۳۰۱
۲۳:۵۷ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۷

دیدارنیوز - ایرج حریرچی در یک برنامه رادیویی، درباره تاثیر نوسانات ارزی بر قیمت دارو، اظهار کرد: باتدابیری که دولت اندیشیده است، به جز تغییرات معمولی که در هر دوره از سال انجام می‌شود، انشاالله هیچ تفاوتی در مورد تهیه دارو، ملزومات مصرفی و تجهیزات پزشکی در سال جاری نخواهیم داشت.

وی با تاکید بر اینکه دارو به هیج وجه گران نخواهد شد، ادامه داد: قبلا واردات دارو  با ارز مبادله ای حدود ۳۸۰۰ تومان انجام می‌شد اما دولت تصویب کرد که مابه التفاوت ۴۲۰۰ تومان پرداخت شود. همانطور که دکتر نمکی - معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور- در مورد ملزومات مصرفی و تجهیزات پزشکی در میان مدت گفتند، انتظار کاهش قیمت‌ها کاهش داشته باشند. خواهش من از مردم این است که نگران نباشند. ضمن اینکه سامانه ۱۹۰ آماده پاسخگویی به مردم است.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین ادامه داد: داروهای مصرفی از نظر عددی ۹۸.۵ درصد در داخل و از نظر ریالی ۷۰ درصد درداخل تولید می‌شود. قبل از طرح تحول واردات دارو یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده است که در حال حاضر به یک میلیارد و صد میلیون دلار کاهش یافته است.

حریرچی تاکید کرد: مردم به توان دانشمندان ایرانی اطمینان کنند؛ چون داروهایی که مورد تایید وزارت بهداشت است تمامی استانداردهای لازم را دارند.  تولید دارو و واردات برعهده بخش غیر دولتی و نظارت آن با وزارت بهداشت است. باتمهیداتی که انجام شده هماهنگی‌های لازم را انجام داده‌ایم. ممکن است موارد معدودی به دلیل نوسانات قیمت و عدم اطمینان از آینده گران‌تر عرضه شود، اما  بازار ارز تامین خواهد شد.

سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه لازم است درباره دارو با همان قیمت‌های رسمی اعلام شده اقدام شود، اظهار کرد: در دهه ۵۰ و ۶۰ بیش از سی هزار بیمار به خارج اعزام می‌شد، اما در حال حاضر میزان آن بسیار نادر است. نظارت‌های ما تشدید شده است و سامانه ۱۹۰ نیز آماده پاسخگویی به انتقادات و تخلفات است؛ برخوردهای قانونی لازم در این زمینه انجام می‌شود.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها